Activitat 6
Deures
Entrevista als pares i mares

  1. Heu de fer una entrevista als vostres pares i mares per saber a què jugaven quan eren petits.
  2. Durant l'entrevista heu d’omplir aquesta fitxa explicant un joc popular al que jugava qualqú dels seus majors Han de ser jocs de còrrer, saltar, moure’s,…A veure si aconseguim nous jocs que siguin originals i que es puguin jugar a classe d’educació física.
  3. Llavors a classe explicareu els jocs i s´hauran de jugar a l´hora d´Educació física.


Alumne/a:
Alumno/a

Curs:
Curso

Persona major escollida:
Persona mayor elegida


Procedència:
Procedencia


JOC /JUEGO

Nom / Nombre:


Descripció:
Descripción


Material:
Regles:
Reglas


Duració:
Duración

Nº jugadors:
Nº jugadores

Equips:
Equipos

Observacions:
Observaciones
Per favor no explicar esports, Por favor no explicar deportes,
jocs de taula ni videojocs. Juegos de mesa ni videojuegos.


Francesc, si te sembla bé, a partir d´aquí tot es pot esborrar:
Pel que fa a la sessió 6, crec que es pot fer una fitxa pels pares i mares per tal d'esbrinar els jocs que coneixen, ja que si nosaltres amb anterioritat a la sessió 6 ja tenim aquesta informació ens servirà per treballar millor. L'any passat vaig fer una UD de jocs populars amb un primer curs i vaig demanar jocs que coneixien als pares i mares per tal de jugar a classe amb els seus fills i va ser un èxit, ja que després l'alumnat havia d'explicar el joc dels seus majors per tal de jugar-lo a classe, i clar tots volien explicar el seu joc per jugar-hi. També em va servir per conèixer jocs nous. Vos adjunt la fitxa que vàrem enviar als pares per si vos serveix com idea.
( FRANCESC)

Ben pensat


external image H:%5CWINDOWS%5CTEMP%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image002.jpg 1er Cicle external image H:%5CWINDOWS%5CTEMP%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image004.jpg CP Anselm Turmeda

ELS JOCS DELS MAJORS LOS JUEGOS DE LOS MAYORES

Els i les alumnes de 1er i 2on han de cercar informació d’aquells jocs que jugaven els seus majors quan eren petits. Per això s’ha d’emplenar aquesta fitxa explicant un joc popular al que jugava qualqú dels seus majors Han de ser jocs de còrrer, saltar, moure’s,…A veure si aconseguim nous jocs que siguin originals i que es puguin jugar a classe d’educació física.

El alumnado de Primero y Segundo debe buscar información sobre juegos a los que jugaban sus mayores cuando eran pequeños. Para ello se debe rellenar esta ficha explicando un juego popular al que jugaba alguno de sus mayores. Deben ser juegos de correr, saltar, moverse,… A ver si conseguimos nuevos juegos que sean originales y que se puedan jugar en clase d’educación física.